Keresés ebben a blogban - Search in this Blog

2019. január 13., vasárnap

A pályázatokhoz letölthető anyagok elérése



Kedves Pályázók, Látogatók!

A Tollforgató Irodalmi, Történelmi, Ókor Történelmi, Művészeti Lapcsoport és az Archivált Világ, a Régész a pácban, az Arany-, Ezüst, Bronzkincsek a világon lapok, az Egy Csepp Élet Online Magazin oldalain meghirdetett pályázatokhoz az anyagok az academia.edu oldalon és a honlapjainkon tölthetők le, egyúttal az új, a Google kettős Weboldal vezetése miatt a néha el nem érhető Új, összesített Archivált Világ oldalunkon!

A Google keresővel könnyen megtalálhatók blogjaink, oldalaink és a letölthető anyagok is!


Kérem a programozási nemzetközi hibák miatt mindenki türelmét és megértését!


Köszönettel:


Lövey-Varga Éva (Kékrózsa Bíborvirág)


Mivel a bejelentett szerzői nevemet, a Bíborvirágot a Publio Kiadó és soproni kiadó gondozásában egy 1963-as születésű nő, aki Pécsen él és zeneművészetin tanult, jogtalanul használta könyvkiadásra, dupla jogsértés és a közönség, a kiadók félrevezetése miatt a feljelenést megtettem, a JAK és a Holnap Magazin ellen is, kötelességből. Éveken át szóltam mindenkinek, hogy ne kövessen el etikátlanságot és ha megtette, akkor is figyelmeztettem, és kértem!


Innentől remélem, megoldódnak a problémák, az Artisjus és MSZH védett anyagok máshová nem kerülhetnek és kötelessége rendezni a hatóságnak és a jogot sértőknek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése